Vállaljuk műanyaghegesztőgépek javítását és minősítését.Szolgáltatások:

Garanciális időn belüli és utáni javítás, karbantartás, amennyiben a gépet tőlünk vásárolták. Ha nem akkor felár ellenében ügyintézést vállalunk a gyártóval.

Állapotfelmérés

Funkcionális vizsgálati igazolás kiállítása

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálati igazolás kiállítása

Hegesztőgépek javítása, karbantartása és beállításaÁraink:

Hegesztőgép állapotfelmérés - kis kézi hegesztőgépek esetén: 5.000 Ft+ÁFA/db

Hegesztőgép állapotfelmérés - nagy tompahegesztőgépek esetén: 20.000 Ft+ÁFA/db

Az állapotfelmérés díját 100%-ban jóváírjuk, ha a gép szervizigényes és nálunk rendelik meg a javítását, valamint a hozzá kapcsolódó minősítéseket.

Szerviz szolgáltatás díja: 10.000 Ft+ÁFA/óra

Funkcionális vizsgálati igazolás:

(hamarosan közzé tesszük gépenként, addig kérje ajánlatunkat)

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálati igazolás

(hamarosan közzé tesszük gépenként, addig kérje ajánlatunkat)

Áraink a szervizelés során feltárt alkatrész szükséglet árait nem tartalmazza. Erre az állapotfelmérést követően tudunk ajánlatot adni. Előfordulhatnak olyan esetek, amikor a gépeket olyan durva káresemény érte, hogy egyszerűbb és gyorsabb, ha egyenesen a gyártó központjába küldjük ki. Ez esetben oda-vissza szállítási díjjal mindenképpen kell számolni, azonban a külföldi állapotfelmérésnek nincs díja. A gyártó költségbecslése (ún. "Cost Estimate) alapján küldünk javítási ajánlatot.

A hegesztőgépek szervizelését sok esetben nem tudjuk azonnal vállalni, így érdeklődjön és egyeztessen időpontot abban az esetben, ha szeretné megvárni legalább az állapotfelmérést vagy akár a gép szervizelését is. A cégünknél hagyott géphez szerviz munkalapot/szállítólevelet állítunk ki, amelyen átvesszük gyári szám szerint a hegesztőgépet. A dokumentumról ön is kap másolatot és erre hivatkozva küldjük meg javítási árajánlatunkat.Gép minősítésének és/vagy szervizelésének bejelentéséhez kattintson ide!