IPARI SZIVATTYÚK

Segtünk Önnek kiválasztani az igényeinek legjobban megfelelő megoldásokat!

Keresse értékesítő mérnökünket! Kiss András +36703854328, andras.kiss@innercore.huPiaci területek:

Ipari megoldások

Viziközmű - Szennyvíz

Vízellátás

ÉpületekIparágak:

Autógyártás

Bioüzemanyagok

Családi házak szivattyúi

Gyógyszeripar

Gépi megmunkálás, forgácsolásAlkalmazások

Alkatrészmosók

Belépő szivattyúállomás

Biodízel

Bioetanol

Biologiai kezelésSzivattyú kialakítás

Függőleges tengelyű, többfokozatú szivattyúk

Membránszivattyúk

Nyomásfokozó

Szennyvíz szivattyúk

Átemelő állomásokModern világunk intelligens és zöld épületei, intelligens és minden igényt kielégítő szivattyú megoldásokat igényelnek. Kínálatunk az épületgépészeti alkalmazások minden területére kínál szivattyúkat.

Fűtés, hűtés

Okos szivattyúink minden épületfelügyeleti rendszerrel kommunikálnak. A beépített frekvenciaváltó a rendszer igényeihez igazítja a szivattyú teljesítményét, mely így energia- és költségtakarékos üzemeltetést tesz lehetővé. A szivattyúk közös jellemzője a megbízhatóság, a kiváló minőség és a hosszú élettartam.

Nyomásfokozás

A megfelelő és elegendő vízmennyiséghez való hozzáférés fontos bármilyen épületben. A felhasználók komfortérzetéhez rendelkezésre kell álljon ivóvíz, de éppúgy fontos a WC-k öblítése és a tisztítás is. Ehhez az épület minden szintjén megfelelő víznyomást kell biztosítani.

Vízkezelés

A vízellátás mellett a megfelelő víz fertőtlenítési eljárás kiemelkedően fontos egy középületben. Ha a víz baktériummal fertőzött, az emberek megbetegedhetnek. A légkondícionáló rendszer vizét gyakran a csövekbe permetezik, hogy a páratartalom megfelelő legyen. De a permet baktériumokat hordozhat, ezáltal halálos közeggé válhat az épület felhasználók számára. A gyártó klór-dioxidos berendezése a legjobb megoldást jelenti a Legionella és egyéb baktériumok ellen.

Szennyvízkezelés

A nagyteljesítményű, kompakt átemelő telepek teljeskörű szennyvízelvezetési megoldást nyújtanak bármely épületben. A telepítésre kész, kompletten bekábelezett, vezérléssel felszerelt kivitelnek köszönhetően problémamentes beépítést és teljesen automatikus szennyvízelvezetést biztosítanak.

Tűzvédelem

A tűz mindig a legrosszabb forgatókönyv egy épület életében, ahol sok ember fordul meg számukra ismeretlen elrendezésű nagy és nyitott tereken, amely miatt a tűz gyors eloltása igen kritikus. A gyártó megbízható és kiváló minőségű tűzvédelmi berendezései testreszabott megoldást jelentenek. A villanymotoros és dízel szivattyúk az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkeznek: LPCB, EN 12845, NFPA 20, VdS, UL-FM.

Ipari szivattyúk

Rendezés: